FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD      53 800 211       kontakt@kloak.tv

Har du mistanke om rotter i kloakken?

Hvis du er mistanke om rotter i kloakken er det vigtigt at du får din kloak undersøgt med en tv inspektion, så mistanken kan be- eller afkræftes. Hvis der er rotter i din kloak, kan du hurtigt blive en dyr affære hvis det ender med en kloakrenovering.

Oplever du nogle af følgende tegn bør du foretage en kloakinspektion hurtigst muligt:

  • Gentagne gange med stoppet kloak eller afløb
  • Huller omkring kloaksystemet, dæksler og brønde
  • Lugt fra kloak og afløb

Rotter slæber både skidt og affald med i kloakken og så kan de finde på at gnave huller, hvilket vil kræve en kloakrenovering.

TV inspektion kan fastslå om der er rotter i din kloak

Hos Kloak TV er vi specialiseret i at inspicere kloakker med vores kloakkamera som kan opfange akutte problemer og hjælpe dig til at forebygge evt. kommende kloakproblemer.

Derfor kan vi på en sikker måde fast slå om du har rotter i kloakken eller om din mistanke skyldes et helt andet problem. Vores priser starter fra 850,- men du er naturligvis velkommen til at kontakte os og modtage et skræddersyet tilbud på din opgave.

Efter inspektionen af kloakken modtager du en DVD, billeder og en tegning af kloakken – så har du dokumentationen i orden hvis det viser sig at problemet er noget som skal løses. Vi har kompetente samarbejdspartnere som vi kan henvise til ved større kloakrenoveringer.

Kontakt os i dag og få vished om dine kloakproblemer

Ønsker du et tilbud på din opgave eller i første omgang høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du velkommen til at ringe til os på 53 800 211 eller sende en mail på kontakt@kloak.tv. Så hjælper vi dig med at slippe af med rotterne i kloakken eller fastslår at der ikke er noget at bekymre sig.

Fra vores base i Hvidovre kører vi i HELE København og på HELE Sjælland.

Telefon: 53 800 211

TV inspektion fra 850,-